2013-12-11

Božićni giveaway: Emmezeta & Art on my way

Božićna darivanja su najljepši način da s vama proslavim moj najdraži blagdan i da se svi zajedno proveselimo kad ionako danas situacija nikome nije bajna. Ovog ću Božića razveseliti mnoge od vas u nadi da će vam ovo biti jedan od najljepših Božića ikad. Moj će Božić ove godine također biti savršen pa je red da nam tako bude svima zar ne? Još malo i Božić je tu, kićenje božićnog drvca je jako blizu i baš je šteta što to čarobno vrijeme tako brzo prođe. Veseliš mu se mjesecima ranije a onda kad dođe, samo proleti pa opet čekamo godinu dana. 

Da bi čekanje do idućeg Božića bilo lakše, pobrinula se Emmezeta. Znam koliko svi volite Emmezetu, čitala sam da neki od vas jednom kad uđu unutra najradije bi prespavali pa idući dan opet sve ispočetka. I sama se veselim odlasku u Emmezetu i planiram svoj veliki božićni shopping već predugo. I kad već znam koliko se svi veselimo odlascima u Emmezetu, koje bi bilo bolje iznenađenje od poklona koje je vama odlučila darovati upravo Emmezeta? Da, dobro ste čuli, jer je Emmezeta za moje drage čitatelje pripremila hrpu poklončića koji već čekaju na nekoga od vas. Pogledajte što vam Emmezeta poklanja...

Slatki kuhinjski set 
koji uključuje:
1 lopaticu roze boje
1 kist u rozoj boji
Patisserie podmetač za lonce, uzorak: Cherry cupcake
Podložak Bird u plavoj boji


Unikatni zidni sat
... ovaj drugi na slici s lijeve strane ...


Božićni setovi
Emmezeta poklanja dva ovakva seta za bor koji uključuju:
zlatnu ukrasnu mašnu
set od 3 crvena ukrasna leptira




Upute za sudjelovanje u darivanju:

1. Like na Facebook stranicu Art on my wayEmmezeta.
 Ako nemate Facebook, napišite na koji nas način pratite - dakle, svi mogu sudjelovati.

2. Ostavite komentar s tim da nam dajte do znanja pod kojim nas imenom/nadimkom pratite. Ako se to ime razlikuje od imena s kojim komentirate, napomenite to.

3. Morate imati ostavljen barem jedan komentar na blogu, što znači da ću, kad random.org odabere pobjednike provjeriti da li je taj uvjet ispunjen ili nije. S tim da se ne računaju komentari na članke s darivanjima i uvažavaju se samo komentari na članke objavljene u rujnu, listopadu, studenom i prosincu. Na taj način ću bar donekle vidjeti tko me koliko prati pa da ove krasne nagrade odu u prave ruke.

Bilo bi nam drago da podijelite obavijest o darivanju i da širimo ovo divno blagdansko raspoloženje!
Pobjednici će nakon proglašenja imati 24 sata da mi se jave jer u protivnom biram nove pobjednike.

Trajanje darivanja:
Kuhinjski set i unikatni zidni sat - do 07.01.2014. u 23:59 h.
Božićni setovi - do 19.12.2013. u 12:00 h

Ja i Emmezeta vam svima želimo najsretnije blagdane i sreću u darivanju!
Uživajte u čaroliji prosinca! <3 


0 komentari:

Objavi komentar